Conditioner

Anti-roos conditioner met Dr. Konopka's N37 speciale kruiden haarolie gecertificeerd onder de BDIH COSMOS Organische standaard, en biologische kamille en melklot extracten. Uw haar wordt weer gezond en glanzend.

Lees meer

Voedende conditioner met Dr. Konopka's N52 speciale kruiden haarolie gecertificeerd volgens de BDIH COSMOS Natural standaard en organisch bergframbookextract, dat helpt om droog en beschadigd haar te herstellen, te voeden en te versterken.

Lees meer

Natuurlijk gecertificeerde volume haarverzorgingslijn met Dr. Konopka's N28 speciale kruiden haarolie gecertificeerd onder BDIH COSMOS Natural-standaard en organisch salie-extract, die helpen haar te versterken, te voeden en volume te geven.

Lees meer

Regenererende conditioner met Dr. Konopka's N52 speciale kruiden haarolie gecertificeerd volgens BDIH COSMOS Natural-standaard, en organisch verbena-extract, dat helpt om droog en gekleurd haar te herstellen, voeden, hyd...

Lees meer

Verstevigende conditioner met Dr. Konopka's N28 speciale kruiden haarolie gecertificeerd onder BDIH COSMOS Natuurlijk en biologische rozemarijnolie, die het haar elastisch, glanzend en sterk maken.

Lees meer

Anti haaruitval conditioner met Dr. Konopka's N37 en N52 speciale organische kruidenharsen. Deze oliën zitten vol met vitamines die nodig zijn voor gezond haar en helpen om de wortels te versterken en haaruitval tegen te gaan.

Lees meer